HÖH Heyetinden Çorlu Belediye Başkanına Ziyaret

26 Mart 2013 Salı |

Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, HÖH'den Avrupa Parlamentosu'nda görev yapan milletvekili Metin Kazak, HÖH Trakya Sorumlusu Nevzat Akıncı, Mayıs 2013'te yapılacak genel seçimler öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci, Tek Rumeli Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, Çorlu Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezgin Engin ve BİSADER Genel Başkanı Nuh Nuhoğlu'nun da hazır bulundu ziyarette, Rıza ve Kazak Bulgaristan'da Mayıs 2013'te yapılacak seçimlerde Çorlu'da ikamet eden çifte vatandaşlardan Türkiye'de oy kullanabilmeleri için beyanname toplandığını ve maksimum düzeyde katılımın gerçekleşmesini hedeflediklerini belirttiler.

HÖH heyetiyle bir süre görüşme yapan Başkan Baysan, Çorlu'da çifte vatandaşlığı olan göçmenlerin Bulgaristan genel seçiminde oy kullanabilmeleri için her türlü desteği vermeyi hazır olduğunu ifade etti. Daha sonra iki ülke arasında kültürel ve sosyal ilişkileri geliştirmeye yönelik olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu.


kanal59