Tekirdağ Belediye Başkanı Sliven'i ziyaret etti

26 Mart 2013 Salı |

Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Türk-Bulgar İş Birliği programlarının üçüncüsü olan ve Trakyakent ve Ram Trakya ortaklığında Bulgaristan’ın Sliven kentinde gerçekleştirilen “Bulgar-Türk İş Birliği Forumu” adlı programa katıldı. 
Ram Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Nikola Milev ve Üye Belediye Başkanlarının ev sahipliğinde başlayan forum programında Trakyakent ve Ram Trakya Belediyeler Birliği temsilcileri, Belediye Başkanları, Ticaret Odaları yetkilileri ve çeşitli iş sektörlerine bağlı temsilciler katılımcı olarak yer aldı.
Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Birlik Encümen Üyesi Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ve Burgas Türkiye Başkonsolosu Cem Ulusoy’un da hazır bulunduğu forum programında her iki ülke girişimcilerine ait tarım ve inşaat sektörlerini kapsayan tanıtım sunumları yapıldı. Programda Tekirdağ ve Sliven kentlerinde tarım, inşaat, gıda ve tekstil sanayi alanlarına dahil olan şirket sahipleri ve iş temsilcileri de bir araya getirildi.
Türkiye ve Bulgaristan temsilcileri, Sliven’de başlayan forum programının ardından Dimitrovgrad ve Parvomay kentlerini de ziyaret ederek bu bölgelerde bulunan iş ve çalışma alanlarında yerinde incelemelerde bulundular.

KIRCAALİ ZİYARETİ
Başkan Dalgıç ayrıca, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz’i de ziyaret etti ve Kırcaali kentinde yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.


kanal59