HÖH: HŞHP saldırıyı reklam amaçlı kullanıyor

28 Nisan 2013 Pazar |


Nigar Cafer
Hürriyet ve Şeref Halk Partisi (HŞHP) Tsar Kaloyan İlçe Koordinatörü İsmail Kasabov, partisine ait seçim afişleri astığı için dövülmesinin ardından HÖH’ten olayla ilgili açıklama geldi.

HÖH Razgrad milletvekili adayı Nigar Cafer, basına yaptığı açıkllamada şöyle dedi:
Belediye meclis üyesi İsmail Kasabov otomobilini gösteriş amaçlı, HÖH ilçe seçim merkezi önündeki yeşil alana park etmiş” dedi. Aynı zamanda da, futbol karşılaşmasından dönen bir grup genç, merkezde kahvesini yudumluyormuş. İsmail Kasabov 18 yaşındaki İbiş Sali Salim’i yanına çağırmış ve vurmaya başlamış, bunun üzerine gencin arkadaşları da olaya dâhil olmuş ve bu üzücü sonuç ortaya çıkmış. Her iki taraf da yara almış. 18 yaşındaki genç beyin sarsıntısı geçirmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinde morarmalar oluşmuş.
Cafer ayrıca, olayın propaganda amaçlı kullanıldığını ve vatandaşların oylarından %1’i için bile mücadele edemeyen bir koalisyonun, reklam yapmak istediğini vurguladı. 

................................................................................................................................................
İLGİLİ HABER: