Ruşen Riza: GERB halka değil, mafyaya hizmet ediyordu

20 Nisan 2013 Cumartesi |


Ruşen Riza: GERB halka değil, mafyaya hizmet ediyordu
Dulovo’daki Ulusal Gençlik Buluşması’na kokun olarak katılan Hak ve Özgürlükler Hareketi(HÖH) Başkan Yardımcısı ve Dobriç Seçim Bölgesi liste başı milletvekili adayı Ruşen Riza, binlerce kişinin önünde “HÖH’ün güçlü olduğu taktirde, Bulgaristan da güçlü” dedi. HÖH’ün iktidarda olduğu dönemde, Bulgaristan’ın Avrupa Birliği’ne ve NATO’ya üye olduğunu hatırlattı, yatırımların ise yıllık 5 milyar Euro’yu bulduğunu kaydetti. Riza “Borisov iktidarı bu yatırım rakamına 4 yılda bile ulaşamadı, gençler yurtdışına kaçtı ve bu yüzden Borisov iktidarının tarih olması gerekiyor” dedi.
GERB’in Bulgaristan’a değil, mafyaya hizmet ettiğini kaydetti. Ülkenin özgürlüğe kavuşması ve herkesin sesi duyulması için, 40 numaralı oy pusulasıyla, oy kullanılması çağrısında bulundu.
Aynı zamanda büyük bir “HAYIR” denilmesini istedi: Borisov iktidarına, Bulgaristan’ın başarısızlığına, işsizliğe ve HÖH’ün birliğini bozmaya çalışanlara. HÖH Başkan Yardımcısı, daha güçlü ve daha inançlı bir şekilde Silistre’den ayrılacağını söyledi. Ruşen Riza buluşmaya katılan kalabalığı, Dr. Ahmed Doğan’ın adına selamladı.


haber.bg