Oktay Enimehmedov, bağımsız milletvekili mi olacak?

1 Nisan 2013 Pazartesi |

Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin (HÖH) kongresinde Fahrȋ Başkan Ahmet Doğan'a silȃh doğrultan Oktay Enimehmedov'un kardeşi Metin Enimehmedov, Facebook'taki duvarına "Değerli arkadaşlar, Oktay Enimehmedov'un bağımsız milletvekili adayı gösterilmesini destekleyenlerden düzenlenen imza kampanyasını desteklemeleri rica olunur! Daha sonra destek için imza toplanacak yerler de bildirilecek" yazısını paylȃştı.

Ağabey Metin Enimehmedov kardeşinin "Ben Oktay Enimehmedov ülkedeki adaletin gelişip yerine oturmasında faydalı olacağım", "Bende büyük enerji potansiyeli var, Vatanım için neler verebileceğimi de iyi biliyorum.

Daha da önemlisi genç bir nesil uyanıyor ve şu an Bulgaristan'ın daha güzel geleceği için temellerini atıyor" sözlerini de paylȃştı.

Mona Mari isimli biri ise Oktay Enimehmedov'un sözlerinin altına "O Türk değil, o Türk adı taşıyan temiz Bulgar bilincine sahip bir Bulgar" yorumunu yaptı.

Metin Enimehmedov'un yazılarını bazıları 1 Nisan şakası olarak görse de daha Cuma günü "Hipimiz Oktay için, Oktay hepimiz için" sayfası açtı.

 

Aydın Osman | AJANS BG