Bеkir Bozdağ ile birlikte YTB Başkanı Kemal Yurtnaç da geliyor

6 Ağustos 2013 Salı |

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kemal Yurtnaç ve beraberindeki heyet ile birlikte 6-8 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan'da olacak. 

Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nda Batı Trakya'daki soydaşlarla bir araya gelen Bozdağ ve beraberindeki heyet, bu yıl bayram coşkusunu Bulgaristan'daki soydaşlarımızla birlikte yaşayacak.

6 Ağustos Salı günü Dereköy sınır kapısından Bulgaristan'a geçecek olan Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Bulgaristan programının ilk gününde Türklerin yaşadığı Kiremitlik Köyü'nü ziyaret edecek ardından Şumnu ve Silistre'ye geçerek, iftarını da Silistre'de yapacak.

Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ 7 Ağustos Salı günü, ilk olarak Rusçuk'ta İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, ardından Plevne'de Osmanlı-Rus savaşının gerçekleştiği alana geçecek.

Ramazan ayının son İftarını Filibe'de geçirecek olan Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, ertesi gün bayram namazını Filibe Muradiye Camiinde kılacak. Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Filibe'deki Türklerle bayramlaştıktan sonra Kırcaali Mestanlı'daki imam hatip lisesini ziyaret edecek.

Temaslarının ardından karayolu ile Türkiye'ye hareket edecek olan Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Kapıkule sınır kapısından geçiş yapan, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızla bayramlaşacak.