Konsolos Birsen Karabacakova BAL-GÖÇ'ü ziyaret etti

23 Ağustos 2013 Cuma |

Bulgaristan'ın  İstanbul Konsolosluğu'na bağlı Bursa Şubesinde görev yapan Konsolos Birsen Karabacakova BAL-GÖÇ ve B.G.F. Genel Merkezine ziyaret etti.  
Konsolosluğun hizmetleri hakkında bilgi aktaran Sayın Karabacakova'ya Genel Başkan Yüksel Özkan, üyeleri tarafından kendilerine iletilen beklentileri dile getirdi.

Geniş bir bölgeye hizmet veren şubenin işlem hacmini bildiklerini söyleyen Genel Başkan Yüksel Özkan, Bursa’nın artık müstakil bir konsolosluğu hakkettiğini ve bunu da BAL-GÖÇ olarak her platformda ifade ettiklerini vurguladı.  

Konsolos Karabacakova "Bu işbirliğin güzel örneğini 12 Mayıs 2013 Bulgaristan genel seçimleri esnasında hep beraber yaşadık, Bulgaristan Yüksek Seçim Kuralları doğrultusunda BAL-GÖÇ ve B.G.F olarak Bursa’da ve etkin olduğunuz bölgelerde bizlere çok yardımcı olduğunuz. Bir Dışişleri mensubu olarak sizlere teşekkür ederim" dedi. 
Karabacakova, Bulgaristan'ın dışişleri çalışanı olarak işbirliğine her zaman hazır olduklarını ve Bursa’da hizmet vermekten memnun olduğunu söyledi. 
Ajans Bg