Büyükelçilikten üniversite öğrencilerine duyuru

23 Nisan 2014 Çarşamba |

Büyükelçimiz Sayın Süleyman Gökçe, Bulgaristan’da üniversite eğitimi görmekte olan öğrencilerimizle 14 Mayıs 2014 günü saat 19.00’da düzenlenecek bir etkinlikte buluşacaktır.

Büyükelçiliğimiz Eğitim Müşavirliğinin eşgüdümünde düzenlenecek etkinlik vesilesiyle, öğrencilerimiz ile Büyükelçiliğimiz arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, öğrencilerimizin eğitim ve gündelik yaşam kalitesinin yükseltilmesi konusunda atılabilecek adımlar, denklik/askerlik, vb. konularda bilgilendirme ve görüş alış-verişinin sağlanması, ayrıca ülkemizde Ağustos ayı başında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk defa yurtdışında kurulacak sandıklarda oy verme süreci hakkında öğrencilerimizin bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.

Başvurular sofyaegitim2014@gmail.com e-posta adresine isim-soyisim; öğrenim görülen üniversite, fakülte, bölüm ve sınıf; e-posta ve ihtiyaç duyulması halinde ulaşılmak üzere telefon numarası belirtilmesi suretiyle bireysel olarak yapılabilir.

Öğrenci katılımcı listesinin oluşturulması için başvuruların en geç 09 Mayıs 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılması yararlı olacaktır.

Resepsiyona davet edilecek öğrencilerimizle e-posta veya telefon ile iletişime geçilecektir.

Ayrıntılı bilgi için Eğitim Müşavirliğimize santral numarasından (02 935 55 00) ulaşılması mümkündür.

Saygıyla duyurulur.

T.C. Sofya Büyükelçiliği