Ruşen Rıza, Bal-Göç iftarına katıldı

23 Haziran 2015 Salı |

Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Bal-Göç’ün  Bursa Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksinde büyük bir katılım ile gerçekleşen iftarına katıldı.
Yıldırım Müftüsü’nün yaptırmış olduğu dua ile oruçlarını açan Bal-Göç üyelerinin geceye katılımı yoğundu. Bin 750 kişilik organizasyon yapan Bal-Göç, katılımın yoğun olması nedeni ile ek masalar açarak gelen davetlilerin mağdur edilmemesini sağladı.
Yemek sonrası Bal-Göç Başkanı Doç.Dr.Yüksel Özkan, Bal-Göç şube başkanları ve Bulgaristan’dan misafir olarak gelen Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza göçmenlerin yoğunlukla yaşadığı Millet Mahallesinde çay molası vererek, Ramazan Ayı süresince bu gibi etkinliklerin Bulgaristan’da da yapılacağını Balkanlarda ki Türkler ile de bu coşkuyu yaşamak istediklerini belirti.
İftara Ruşen Rıza’nın yanı sıra Sağlık Bakanı ve Bursa Ak Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, CHP Milletvekili Lale Karabıyık. MHP Milletvekili Tevfik Topçu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve birçok siyasi parti temsilcisi de katıldı.


Erdoğan Doğu / BURSA