Azis, Edirne'de konser verecek

11 Şubat 2016 Perşembe |

Bulgaristan’ın ünlü pop şarkıcısı Azis, 13 Şubat'ta, Sevgililer gününe özel, Salon Edirne'de konser verecek.

Erya Production ortaklığında gerçekleşen konserler 13 Şubat Edirne konseri ile devam ediyor.
Bulgaristan’ın en sevilen çalga (pop-folk) müzik sanatçısı Azis, geçtiğimiz yıl sahne performansıyla İstanbul, İzmir ve Ankara’da  muhteşem  konserler vermişti.
Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bulgar şarkıcı Azis,  Erya Production tarafından düzenlenen konserlerde hayranları tarafından coşkuyla karşılanmış, konser alanlarını tıka basa doldurmuştu.
Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen izleyici kitlesiyle Salon Edirne’de muhteşem bir konsere daha imza atacak olan Azis’in Türkiye konserleri ilerleyen günlerde devam edecek.
Azis:
Vasil Troyanov Boyanov, yani namı diğer Azis... Bulgaristan’ın bir köyünde roman çocuğu olarak dünyaya geldi, çocuk yaşta ünlü olmayı kafaya koydu. İzlediği bir Türk filmi sayesinde sahne ismi ‘Azis’i belirledi. Annesine söylediğinde deli muamelesi gördü...

Sonra tüm bunlar gerçek oldu. 1999 yılında müzik dünyasına atıldı. 16 yıldır süren başarı grafiğiyle ünü sınırları aştı. Şimdi başta Türkiye olmak üzere tüm Avrupa’da konserler veriyor. Türkler’i ve Türkçe’yi çok seviyor. Hayali ise tamamen Türkçe bir şarkı hazırlamak ve Kibariye ile düet yapmak.