Lütfi Mestan’ın partisi DOST

9 Şubat 2016 Salı |

Lütfi Mestan, yeni partinin ismini açıkladı. 

‘Partimizin adı DOST (Sorumluluk Özgürlük ve Höşgörü İçin Demokratlar) olacak. HÖH partisinden ihraç edilebilirim ancak fikirlerimden uzaklaştırılamam’ diyen Mestan, Ahmed Doğan’ın Rus uçağıyla ilgili konuşmasının ardından HÖH partisinde bölünme başladığını söyledi.

Doğan’ın Rusya’nın bakış açısını desteklediği konuşmasını stratejik hata olarak değerlendiren Mestan, 40 gündür ülke genelinde seçmenlerle görüştüğünü ve HÖH’ün destek kaybettiğini gördüğünü belirtti.

Bulgar basınında kendisine karşı yapılan saldırıların özellikle planlanmış bir kampanya olduğunu kaydeden Mestan, yeni parti daha ilan edilmeden karalamaya çalışıldığını ifade etti.

Mestan 'mert ve onurlu insanlar için alternatif olmak istiyoruz. Ocak ayında düzenlediğim basın toplantısından sonra sustum. Bana ve beni destekleyen insanlara karşı başlatılan karalama kampanyasının nereye kadar varacağını görmek istedim. Tüm insanı sınırlar aşıldı.' dedi. 


Ajans Bg



Лютви Местан: Речта на Ахмед Доган разцепи ДПС, новата партия ще се казва ДОСТ


Атаката срещу мен цели да насочи вниманието на специалните служби към новата партия Атаката срещу мен стигна дъното, не пощадиха нито мен, нито децата ми, обяви бившият председател на ДПС Лютви Местан по Нова телевизия. Той бе изключен от партията...


İLGİLİ HABER:

Lütfi Mestan partiden ihraç edildi (video)

Ahmet Doğan liderliğinde gerçekleştirilen HÖH Merkez Kurulu Toplantısında partinin Genel Başkanı Lütfi Mestan görevden alındı. Mestan aynı zamanda partiden de ihraç edildi. Mart ayında yapılması beklenen ulusal kongreye kadar parti üç milletvekilinden...