DOST heyeti MHP lideri Bahçeli ile görüştü

31 Mart 2016 Perşembe |

DOST Partisi heyeti, Türkiye ziyareti kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
Lütfi Mestan başkanlığında Hüseyin Hafızov, Şabanali Ahmet,Aydoğan Ali, Bahri Ömer, Zürfeddin Hacıoğlu ve Sebahin Ahmetoğlu’ndan oluşan heyet MHP lideri Bahçeli ile yaklaşık bir saat görüştü. 
Mestan görüşmede DOST'un hedeflerini aktardı ve 'HÖH seçmeninin önemli bir kısmı, partinin artık kendilerini temsil ettiğini düşünmüyor' dedi. 







AK PARTİ: 'DOST'UN KURULUŞUNU TEBRİK EDİYORUZ'

Bulgaristan’da Lütfi Mestan liderliğindeki DOST Parti milletvekilleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye ziyaret gerçekleştirdiler. Parti Genel Merkez’de görüşen Mehmet Özhaseki, DOST Parti’nin kuruluşunu tebrik ettiklerini söyledi. Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Lütfi Mestan’ın duruşunu takdir belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin (HÖH) Onursal Başkanı Ahmet Doğan, Lütfi Mestan’ın Türkiye ile yakın ilişkiler içinde olmasından sanırım rahatsız oldu. Bu nedenle Bulgaristan’daki Türk ve Müslümanların problemlerinin çözümü için daha fazla çaba harcayan birisini yetkisi olmamasına rağmen partiden ihraç ettirdi. Batı’nın demokrasi ve özgürlük anlayışı bu olsa gerek.” değerlendirmesinde bulundu.