HÖH Partisi Ankara'daki terör saldırısını kınadı

14 Mart 2016 Pazartesi |

Ankara Kızılay’daki Güven Park’ta birçok masum sivilin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin de yararlandığı terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, bu haince saldırıyı düzenleyen zihniyeti şiddetle kınıyoruz! Son aylarda Türkiye’de art arda meydana gelen korkunç terör saldırıları sivil, asker, ırk, renk, dil ve inançayrımı yapmadığını ve insanoğlunun en büyük değerlerini hedef aldığını açıkça kanıtlar cinstendir. Günümüzün en büyük ve en korkunç küresel sorunuyla mücadelenin, uluslararası dayanışma ve işbirliğinden geçtiğini bir kez daha beyan ediyoruz!
Bu insanlık dışı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, patlamada yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Şahsımız, partimiz ve Bulgaristan’da yaşayan tüm Müslümanların adına bütün Türk halkına geçmiş olsun diyoruz ve böyle acılı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz!
HÖH

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС НА ДПСС дълбока скръб приехме вестта за терористичната атака в парка Гювен в Анкара, отнел живота и ранил десетки мирни граждани, като осъждаме остро организаторите на този дивашки акт! Поредицата от ужасни терористични атаки от последните няколко месеца...