Bulgaristan doğumlu güzeller güzeli Gülsim Ali, Star'da

12 Nisan 2016 Salı |

Star’da yakında yayınlanmaya başlayacak Hanım Köylü dizisi için geri sayım başladı. Kadınlar tarafından yönetilen köyün en genç kızı olarak karşımıza çıkan Gülsim Ali dizide İlkgün karakterini canlandıracak. Peki Bulgar güzeli Gülsim Ali kimdir?

Bir süre sonra ekranlarda yerini almaya başlayacak Star ekranlarının yeni dizisi Hanım Köylü merakla beklenirken, Gülsim Ali şimdiden merak konusu oldu. Hanım Köylü oyuncuları da dizinin kendisi kadar ilgi çekecek gibi görünüyor.
Star ekranlarında çok yakında yayınlanmaya başlayacak Hanım Köylü dizisinin konusu da oldukça eğlenceli. Kadınlar tarafından yönetilen köyden kız almak imkansız. Eğer bu köyden bir kız sevdiyseniz ve evlenmek istiyorsanız, hanım köylü olmak zorundasınız. Aksi halde kavuşmanız imkansız.
Yeni başlayacak dizi Hanım Köylü kadrosunda en dikkat çeken isimlerden birisi Gülsim Ali, Bulgaristan doğumlu güzel bir oyuncu. Aynı zamanda Bulgaristan’ın da tescilli güzelleri arasında yer alan Gülsim Ali, Super Model yarışmasında derece almış. Gülsim Ali Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Japonca dillerini çok iyi konuşabildiği gibi doğal güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ali, Hanım Köylü dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Hanım Köylü dizisinde Yusuf Çim ile başrolü paylaşacak olan oyuncu ‘İlkgün’ karekterini canlandıracak. Gülsim’in doğal güzelliği ise şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu.
Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin, yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Hanımköylü, çok yakında Star’da başlıyor.
Haber Dobra