Kırcaalili polis memuru Nefize Özsoy'un Edirne'deki baba evine meslektaşları tarafından Türk bayrağı asıldı

9 Haziran 2016 Perşembe |

Mardin'in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne, teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Kırcaalli polis memuru Nefize Özsoy'un Edirne'deki evine taziye ziyareti için gelen Edirne Valisi Günay Özdemir, "Üzgünüz, öncelikle ailenin, Edirnelilerin, ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Saldırıda şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Nefize Özsoy'un Edirne'deki baba ocağına ateş düştü. Özsoy'un Merkez Şükrüpaşa Mahallesi 168. Sokaktaki babaevine acı haberi, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve müdür yardımcıları tarafından verildi. Özsoy'un baba evine meslektaşları tarafından Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan şehit annesi Hafize Çetin ile baba Süleyman Çetin gözyaşlarına boğuldu.

3 yaşında bir kız çocuğu annesi olan şehit polis memuru Nefize Özsoy'un polis eşi Cumhur Özsoy'un geçen yıl da aynı bölgede yaralandığı ve daha sonra Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü'ne tayin edildiği belirtildi. Şehit polis memuru Nefize Özsoy'un da Mardin'deki görev süresinin bitmesine 1 ay kaldığı ve görevi bitince eşinin yanına dönmeyi planladığı öğrenildi.