Kocaeli Balkan Türkleri Derneği 15'inci Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

29 Ocak 2018 Pazartesi |

Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi'nin 15'nci olağan genel kurulu önceki gün yapıldı.

7.5 yıl Genel Başkanlık yaptığını belirten Dr.Çolakoğlu: "Bizde dava esastır, nefer olmak esastır. Bayrağı devredip, nefer olmaya devam edeceğim." dedi. Görevi devretmenin zamanı geldiğini düşündüğünü bu nedenle aday olmadığını belirten Dr.Çolakoğlu, 6 büyük öğrenci projesi gerçekleştirdiklerini, Balkanlarda asimilasyonla yüz yüze kalan Türk çocukları için gençlik projelerinin devam edeceğini söyledi. Ayrıca, yönetimden çekilse de her ihtiyaç duyulduğunda tecrube ve birikimlerini paylaşmaktan mutluluk duyacağını yineleyen Bayram Çolakoğlu Balkan Derneği'nden ellerini çekmelerinin söz konusu olmayacağını belirtti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile görüştüğünü ve  yapılacak olan bir köprüye Naim Süleymanoğlu'nun adının verileceğini söyledi.

Balkan Türkleri Derneği'nin önceki gün yapılan genel kurulunda tek aday olarak girdiği seçimde Genel Başkan seçilen Doç.Dr. Selçuk Koç; Balkan Derneğinde çalışmanın hangi sıfat adı altında olursa olsun bir gönül borcu olduğunu belirterek  "ilmimizin sadakasını vermek zorundayız    " ifadelerini kullandı.