Mustafa Karadayı: Bayram günlerinin neşesini ailelerinizle birlikte huzur, mutluluk ve refah içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum

31 Temmuz 2020 Cuma |

DEĞERLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM,

Hepinize en kalbi duygularla şahsım adına ve Hak ve Özgürlükler Hareketi adına hitap ederek, tüm Müslüman topluluğunu Kurban Bayramı vesilesiyle tebrik eder, hepinize bayram günlerinin neşesini ailelerinizle birlikte huzur, mutluluk ve refah içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum.

Kurban Bayramı bizim için çok özel bir bayramdır, değerlendirme yapılması, hayati ve ahlaki ibretlerin alınması, dinimizin merhamet, mağfiret, hoşgörü ve dayanışma gibi manevi değerlerine bağlılığımızın yeniden teyit edilmesi ve birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bir vesiledir.

Çağımız çok dinamik olup yolumuzda karşımıza birçok imtihan sunmaktadır, ancak kalplerimizdeki inanç ve umutla, birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz. Karşılaştığımız imtihanlar sadece sağlığımız, işimiz ve ekmeğimizle ilgili değildir.

İmtihanlarımız aynı zamanda birliğimizi de sınamaktadır. Yeni saldırılar ve provokasyonlarla da karşılaşacağız, ancak Rosenetz’de de kanıtladığımız gibi birliğimiz ve beraberliğimiz bizi güçlendirmeye ve dayanıklılığımızı arttırmaya devam edecektir.

Misyonumuzu biliyoruz ve beraberlik içerisinde ileriye doğru devam edeceğiz. Çocuklarımız için daha iyi bir gelecek, herkesin eşitlik ve adalet içinde yaşayacağı, barışla dolu, mutlu bir devlet adına ilerleyeceğiz.

Her zaman iyilikler yapalım, merhamet gösterelim, yardım edelim, affedelim ve af dileyelim ve hem bayramlarda hem de hastalıklar, fakirlik ve nefretle mücadele etmek zorunda kaldığımız zamanlarda da birlik olalım.

Kurban Bayramı’nın hepinize sağlık ve bereket bağışlamasını, tüm insanlığa barış, adalet ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum!


     Saygılarımla,
Mustafa Karadayı
HÖH Genel Başkanı