HÖH Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Riza, Bal-Türk'ü ziyaret etti

18 Aralık 2011 Pazar |

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Bulgaristan’dan gelen heyeti konuk etti. Aralarında Bulgaristan’da yaşayan soydaşların kurduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Türkiye Temsilcisi İsmet Kahraman, Türk kökenli Bulgaristan milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan heyet, Kocaeli’ye teşekkür için geldi.

Baltürk Otel’de Bal Türk Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu ve yöneticilerle Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan tarafından karşılanan heyet, 23 Ekim’de yapılan Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem Valilik hem de dernek yöneticilerinin gösterdikleri ilgiye teşekkür ettiler. HÖH Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, “Sizin buradaki çalışmalarınız Bulgaristan’da yaşayan Türkleri memnun ediyor, moral veriyor. Bizim için yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz” dedi.

Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan da “Valilik olarak önem verdiğimiz seçimlerin yapılmasında bir nebze de olsa katkımız varsa, kendimizi mutlu hissederiz. Seçimlerde emeği geçen başta Bal Türk Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu olmak üzere dernek yöneticilerine ve oy kullanan soydaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.