Lady Gaga: Bulgaristan hakkında hiç bilgim yok

11 Ağustos 2012 Cumartesi |

Müziğinden daha çok sıra dışı sahne performansı ve kostümleriyle sadece pop değil tüm müzik dünyasının tartıştığı Lady Gaga, “Born This Way Ball” dünya turu kapsamında Sofya’ya geldi. 
Sofya Havaalanında yüzlerce hayranı, karşısında iki tane Lady Gaga görünce şaşırdı. Daha sonra ise güvenlik nedeniyle şarkıcının benzerini de beraberinde Sofya'ya getirdiği ortaya çıktı. Hayranları hangisinin gerçek Lady Gaga olduğunu anlyamadan birisi 'Bulgaristan'da oldğum için mutluyum, ülkeniz hakkında herhangi bir bilgim yok' dedi ve havaalanından ayrıldı.
Sofya'daki konserinin organizasyonunu yapan Sofia Music Enterprises (SME) şirketi, Lady Gaga'nın 14 Ağustos'ta Vasil Levski Stadı'nda sevenleriyle buluşacağını açıkladı. Konser bilet fiyatları 70 ila 200 leva arasında değişiyor.
Tüm zamanların en çok satan şarkıcıları arasında yer alan, gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Lady Gaga, New York’un Aşağı Doğu Yakası’ndaki kulüplerde şarkı yazarlığı yaparken dünyaca ünlü yıldız Akon’un tavsiyesi üzerine Interscope Records ile sözleşme imzaladı.
2008 yılında çıkan ilk albümü The Fame ile ticari bir başarı yakalayan Lady Gaga, dünya genelindeki listelerde birinci oldu. Albümden çıkan "Just Dance" ve "Poker Face" single'ları uluslararası başarı elde ederek başta Billboard Hot 100 olmak üzere birçok ülkede 1 numaraya yükseldi. 

AJANS BG