Bulgaristan’da üniversite eğitimi görmekte olan öğrencilerimize yönelik davet duyurusu

24 Ocak 2013 Perşembe |

Başkonsolosumuz Sayın Şener CEBECİ’nin himayesinde, Başkonsolosluğumuz görev bölgesindeki (Filibe, Gabrovo, Veliko Tırnovo, Plevne ve Eski Zağra) üniversitelerde eğitim görmekte olan öğrencilerimize yönelik olarak 9 Şubat 2013 Cumartesi günü 12.00-14.00 saatleri arasında Başkonsolosluğumuz konutunda (Adres:Filip Makedonski, 10) bir açık büfe resepsiyon düzenlenecektir.

Bu sayede, öğrencilerimiz ile Başkonsolosluğumuz arasındaki diyaloğun ve iletişimin geliştirilmesi, bilgi teatisinde bulunulması, ayrıca öğrencilerimizin talep ve sorunları hakkında ilk elden malumat alınması hedeflenmektedir.

Başkonsolosluğumuz konutunun ağırlama alanının dar olması nedeniyle, 60 öğrencimiz resepsiyona davet edilebilecektir. Resepsiyona davet edilecek öğrencilerin listesi belirlenirken başvuru sırası esas alınacak olmakla birlikte, tüm üniversitelerdeki öğrencilerimizden dengeli bir katılım sağlanabilmesi amacıyla, sözkonusu listede düzenleme yapılması gerekebilecektir.

Başvurular imren.camlikli@mfa.gov.tr e-posta adresine isim-soyisim; öğrenim görülen üniversite, fakülte, bölüm ve sınıf; e-posta ve telefon numarası belirtilmesi suretiyle bireysel olarak yapılabilir. Öğrenci katılımcı listesinin oluşturulması için başvuruların en geç 6 Şubat 2013 Çarşamba günü mesai bitimine (18.00) kadar yukarıda kayıtlı e-posta adresine iletilmesi uygun olacaktır.

Resepsiyona davet edilecek öğrencilerimizle bilahare e-posta veya telefon ile iletişime geçilecektir.

Başkonsolosluğumuz santral numarasından (032 275 160) konu hakkında ilave bilgi alınabilir.



T.C. Filibe Başkonsolosluğu