Boyko Borisov Facebook profili açtı. Ardından Ahmed Doğan da geliyor

27 Ağustos 2013 Salı |

Muhalefetteki Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) lideri Boyko Borisov, sosyal iletişim ağı Facebook’ta profil açtı. 
Boyko Borisov, profiline yazdığı ilk mesajında çok sayıda sahte profilinin bulunduğunu belirterek, yeni oluşturduğu sayfasında yazılan herşeyin arkasında kendisinin olacağını duyurdu.
Borisov, Facebook sayfası aracılığıyla günlük siyasi gelişmeleri yorumlayacağını kaydederek, Varna Emniyet Müdürlüğü’nün partisinin şehir teşkilatına yeni üye olan kişilerin isimlerini neden istediğini sordu.

İktidardaki Bulgar Sosyalist, Hak ve Özgürlükler Hareketi ve Ataka partilerinin oluşturduğu hükümeti de eleştiren Borisov, bu partileri kastederek ilk mesajında 'Üçlü koalisyon, avrupa fonlarından gelen kaynakların kesildiği zamana döndürme yolunda ilerliyor' diye yazdı.

Boyko Borisov’un iki saat içinde 4 binden fazla takipçisi oldu. Takipçi sayısı hızla artmaya devam ediyor.

BORİSOV'DAN SONRA DOĞAN GELİYOR

GERB lideri Borisov'un ardından Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Fahri Başkanı Ahmed Doğan'ın da kendisine Facebook profili açmaya hazırlandığı bildirildi. 
Doğan'ın da çok sayıda sahte profili bulunuyor. Şimdilik Doğan'ın Facebook profilini Türkçe mi yoksa Bulgarca mı oluşturacağı bilinmiyor.
Ajans Bg