HÖH milletvekilinden iki yüzlülük

22 Mayıs 2012 Salı |

19 Mayıs Cebel Günü’nde binlerce kişiye tribünden Filibe’deki Cuma Meydanının isminin değiştirilmesine değinen HÖH milletvekili Petia Raeva, bir noktayı halktan gizlemeye çalıştı.
Raeva, isim değişikliği nedeniyle iktidarı suçlarken Filibe Belediye Meclisinin toplantısındaki oylamada keni partisinin 3 meclis üyesinin isim değikliğine ‘EVET’ oyu kullandığını gizlemeyi tercih etti. Filibe Belediye Başkanı Totev’in önerisine karşı sadece BSP partisinden 7 meclis üyesi ‘HAYIR’ oyu kullanmıştı.
CUMA MEYDANININ İSMİ ‘ROMA STADYUMU’ OLDU
Filibe’de Cuma Caminin bulunduğu ve halk arasında Cuma Meydanı (Cumayata) olarak bilinen meydanın isminin ‘‘Roma Stadyumu’’ olarak değiştirilmesine ilişkin GERB’li Filibe Belediye Başkanı İvan Totev tarafından sunulan teklif 17 Mayıs 2012 Perşembe günü yapılan Filibe Belediye Meclisi toplantısında 29 'Evet', 7 'Hayır' ve 9 'Çekimser' oyla kabul edilmişti.
HÖH SUSMAYI TERCİH EDİYOR
HÖH’lü Belediye Meclis üyelerinin tutumu hakkında HÖH partisi tarafından henüz bir açıklama yapılmış değil, parti yönetimi neden HÖH partili meclis üyelerinin ‘evet’ oyu kullandığına dair bir açıklama yapmış deği.


AJANS BG